Image

Holiday Club Katinkulta

Katinkullan monipuolinen kylpylä

Katinkullan kylpylästä löytyy yli 20 erillistä allasta: ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä tietenkin vesiliukumäki. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC. Pienille on lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Kuntoaan hoitaville tiedoksi: kylpylästä löytyy myös 25-metrinen kuntouima-allas, joka on syvyydeltään kauttaaltaan 130 cm.

 • Kylpylä

  Kylpylä

  Katinkullan monipuolinen kylpylä

  Katinkullan kylpylässä viihtyvät kaikki lomailijat. Nauti kylpylän hintaan kuuluvan saunamaailman löylyistä, ui matkaa kuntoaltaassa, rentoudu porealtaassa, pulahda ulkoaltaaseen tai riemuitse vesiliukumäestä. Tervetuloa iltauinnille tai viettämään koko perheen kylpyläpäivää.

  Kylpylän aukioloajat

  Aukioloajat osoitteessa: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/kylpyla/

  Yhteystiedot

  HOLIDAY CLUB KATINKULTA
  Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
  vastaanotto puh. 0300 870 979

 • Majoitus

  Majoitus

  Kylpylähotellin huoneet

  Kun haluat helpon majoituksen heti palveluiden vierestä, kannattaa majoittua kylpylähotellin tilavissa huoneissa. Huoneesta pääset kätevästi kylpylään, ravintoloihin sekä resortin moniin sisälajeihin poistumatta rakennuksesta. Valitse esimerkiksi Standard-huone parvekkeella tai olohuoneellinen sviitti omalla saunalla

  Lomahuoneistot

  Kun kaipaat enemmän omaa tilaa, mutta haluat olla lähellä kylpylää, ovat lomahuoneistomme erinomainen vaihtoehto. Kulje suoraan sisäkautta kylpylään Villas 1- ja Spa Lodge -huoneistoista, nauti omasta saunasta, valmista herkkuja huoneiston keittiössä tai kävele päärakennuksen ravintoloihin nauttimaan hyvästä ruoasta.

  Loma-asunnot

  Kun haluat olla kuin kotonasi, löydät loma-asunnoistamme suosikkisi. Golf Parkissa majoitut aivan golfkentän vieressä, Residence-asunnoissa olet lähellä luontopolkuja ja voit nauttia pihapiirin kodasta. Katinkultaniemen asunnot ovat koirien uimarannan vieressä ja Katinkullan kiinteistöt muodostavat oman rauhallisen kylänsä. Kun taas haluat tunnelmoida kaksin, on Rantahovin studiosta näkymä suoraan järvelle ja Vuokatin harjulle.

  Tutustu lisää Katinkullan majoitukseen osoitteessa:

  https://www.holidayclubresorts.com/fi/kylpylahotellit-resortit/katinkulta/majoitus/

  Resortin täydeltä tekemistä Katinkullassa

  Katinkullassa tekemistä riittää ympäri vuoden. Golfaa, nauti luonnosta ja lenkkipoluista, hiihdä, laskettele, harrasta sisätiloissa, kuntoile uiden tai vietä yhteistä aikaa kylpylässä. Lajivaraukset voit tehdä halutessasi myös netissä. Harraste- ja kylpylälippuja voi ostaa keilahallilta ja R-kioskin tiskiltä.

  Lue lisää Katinkullan aktiviteeteista täältä:

  https://www.holidayclubresorts.com/fi/kylpylahotellit-resortit/katinkulta/tekemista/

  Järjestä kokous, tapahtuma tai juhla Katinkullassa

  Katinkullassa virkistyminen kuuluu myös yritystilaisuuksiin. Resortissa voit pitää kokouksia, isompia yritystapahtumia tai vaikka pikkujoulut samalla rentoutuen. Autamme mielellämme kokoamaan tiloista, tarjoiluista, majoituksista ja aktiviteeteista teidännäköisen tilaisuuden.

  Tutustu lisää osoitteessa:

  https://www.holidayclubresorts.com/fi/kylpylahotellit-resortit/katinkulta/kokoukset-ja-tapahtumat/

   

 • Ravintolat

  Ravintolat

  Etsitkö hyvää ruokapaikkaa Vuokatista? Holiday Club Katinkulta ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään.

  Easy Kitchen

  Easy Kitchen tarjoilee päivittäin runsaan aamiaisen sekä arkisin kotiruokalounaan.

  O’Learys –sporttiravintolassa

  O'Learys tarjoaa koko perheen herkkuja hyvän ilmapiirin siivittämänä.

  Classic Pizza

  Suositussa Classic Pizza –ravintolassa valmistamme Vuokatin parhaat pizzat. Tervetuloa Vuokattiin nauttimaan hyvästä ruoasta!

  Ravintoloidena aukioloajat ja lisätietoja löydät täältä: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kylpylahotellit-resortit/katinkulta/ravintolat-ja-palvelut/

   

   

Matkailuneuvonta

Sotkamo
Keskuskatu 3
88600 Sotkamo
Puh. 045 312 1016

Vuokatti
Ilkantie 8
88610 Vuokatti
Puh. (08) 619 410

sotkamovuokatti etaisyyskartta footeriin 2018