Image

Vuokatista on vuosien saatossa rakentunut lautalajeja harrastaville kattava mesta harrastaa. Ympärivuotisesti skeittihallin ominaisuudessa toimiva Vuokatti Freestyle hall tyydyttää lomavieraat kuin myös paikalliset hovimestaritkin. Freestyle halli toimii SuperParkin yhteydessä josta löytyy junnuparkki, isoparkki sekä ramppihuone. Lisäksi hallissa voi treenata temppuja suoraan Foam Pit -altaaseen.

Image

Vuokatin Vesiurheilukeskus

Kesän lautalajeja vauhdittaa Vuokatin Vesiurheilukeskuksen lautalajitarjonta, josta löytyy maailman suurin skeitattava Saunalautta. Kuulit oikein. Lisäksi Ahvenuksenlammella sijaitseva vesiurheilukeskus tarjoaa kaapeliradan avulla wakeboardingia ja SUP-lautailua toukokuun puolen välin tienoilta aina ensimmäisiin lumihiutaleihin asti.

Osoite:
Vuokatintie 22, 88610 Vuokatti
Lisätiedot: Vesiurheilukeskus

Image

Paippitunneli

Lumilautailijoidenkaan ei tarvitse vuokatissa näitä ensilumen kelejä odottaa, vaan snoukkaan pääsee ympäri vuoden Vuokatin Paippitunnelilla, joka löytyy myös Vuokatin rinteiltä, Hesburgerin yhteydestä. Talvisin Vuokatin snowparkit ovat täynnä jöötiä rautaa ja erilaisia hyppyreitä sekä SuperPipe. Vuokatin maisemissa treenaakin vuosittain suomen huiput ja voimme ylpeästi kertoa mm. Peetu Piiroisen, Enni Rukajärven ja Roope Tonterin ponnistaneen maailman kirkkaimmiksi tähdiksi meidän Vuokatistamme!

Osoite:
Kattikeskus, Ilkantie 8, Vuokatti
Puh. (08) 619 410

Matkailuneuvonta

Sotkamo
Keskuskatu 3
88600 Sotkamo
Puh. 045 312 1016

Vuokatti
Ilkantie 8
88610 Vuokatti
Puh. (08) 619 410

sotkamovuokatti etaisyyskartta footeriin 2018