JymyHyvä-ottelu 19.8.

Perinteinen JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu pelataan Hiukan pesäpallostadionilla sunnuntaina 19. elokuuta. Ottelu alkaa klo 16 ja siihen teillä kaikilla on ilmainen sisäänpääsy!

Hyväntekeväisyysottelu on ensimmäinen miesten Superpesiksen ensimmäinen puolivälieräottelu, mutta vastustajasta ei ole vielä tietoa. Ottelu alkaa klo 16 ja sitä ennen Hiukan pesäpallostadionilla on monenlaista oheisohjelmaa, kuten kasvomaalausta, pomppulinnaa ja ammunta- ja metsästyssimulaattoria.

Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde on kainuulaiset syöpäpotilaat. Syöpätautien poliklinikalla on ilmennyt tarve syöpähoidoissa käyvien potilaiden käyttöön tarkoitetuista hoitotuoleista. Hoitotuoli on sähköisesti säädeltävissä, jossa potilas voi itse säädellä asentonsa haluamakseen hoidon aikana. Poliklinikalla on ollut muutamia tuoleja käytössä ja niistä on saatu hyviä käyttökokemuksia.

Tavoitesumma hyväntekeväisyyteen on 4000€ ja summa määräytyy katsojamäärän perusteella. Voit siis osaltasi auttaa tuon summan keräämisessä saapumalla ottelutapahtumaan, johon on ilmainen sisäänpääsy!